Meistä

Heli and Hanna in the TinkyBell travel agent office in Kokkola

Osaava ja kokenut yritysten matka-asiantuntija

Asiantunteva ja kokenut tiimimme palvelee ammattitaidolla ja ymmärtää kiireisen yritysasiakkaan tarpeita. Varaukset hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti parhaita hintoja ja maailman johtavia varausjärjestelmiä hyödyntäen.

Tuttu virkailija ja yksilöllinen palvelu

Tiimimme riittävän pieni koko mahdollistaa sen, että opimme tuntemaan asiakkaamme yksilöllisine tarpeineen ja pystymme tarjoamaan henkilökohtaista ja joustavaa palvelua.

Asiakaskokemuksia

Yritysmatkamme Japanin Foodex-messuille varattiin ja järjestettiin TinkyBellin kautta. Positiivista oli mm. se että hotelliamme Tokiossa pystyttiin pitämään varattuna hyvin kauan ennen matkalle lähtöä ja vieläpä kohtuuhintaan. Tämä oli hyvä, sillä yhden osallistujan tiedot muuttuivat lähellä lähtöpäivää. TinkyBellin joustavuus ja matkan hyvä organisointi ansaitsevat kiitoksen.

Viexpo Osuuskunta Elina Ruohonen-Braun Viexpo Osuuskunta

TinkyBell pystyy reagoimaan muuttuneisiin olosuhteisiin ja ongelmatilanteisiin joustavasti ja ammattitaidolla. Tästä hyvänä esimerkkinä matka-aikataulumme äkillinen muuttuminen ensimmäisen lennon pitkästä myöhästymisestä johtuen. Tämä aiheutti matkajärjestelyjen täydellisen uudelleenjärjestelyn pika-aikataululla ja ilta-aikaan. Yksi puhelu Helille riitti selvittämään tilanteen ja voimme rauhassa keskittyä omaan työhömme matkalla.

Kokkolan Seudun Kehitys Oy KOSEK Mia Gustafsson Kokkolan Seudun Kehitys Oy KOSEK

Olemme saaneet nauttia TinkyBellin kymmenistä onnistuneista suorituksista. Asiakasta ja hänen tarpeita osataan kuunnella, ja palvelu on aina ammattitaitoista - vieläpä kilpailukykyisin hinnoin. Ja kuten toimialaan kuuluu, matkustaessa kohdalle sattuu usein pari muuttujaa, mutta niin vain TinkyBell on luovinut järjestelyt aina takaisin kuosiin. Poikkeustilanteissa asiakkaan ei tarvitse stressata, vaan voi keskittyä oman matkan tarkoitukseen. Osa TinkyBellin ammattitaitoa on vuoropuhelu asiakkaan kanssa. Kokemuksia jaetaan keskenään, kuten myös kokemuspohjaisia neuvoja. Heli ja Hanna eivät asetu asiakkaan yläpuolelle, vaan ovat todellisia yhteistyökumppaneita - Heli erityisesti pedanttisuudellaan ja Hanna puolestaan huumorintajullaan. Juice Leskistä mukaellen: tippaakan en kehu, kehun koko ämpärin.

Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y. Ari Alakangas Nivala-Haapajärven seutu NIHAK r.y.