Palvelumme tärkein arvo on asiakaslähtöisyys

Otamme joustavasti huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja räätälöimme matkapalvelukokonaisuuden aina tapauskohtaisesti vastaamaan juuri sinun tai yrityksesi tarpeita. Varaukset hoidetaan nopeasti ja tehokkaasti parhaita hintoja ja maailman johtavia varausjärjestelmiä hyödyntäen.

Ketteränä ja pienenä yrityksenä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin vahvaa sitoutumista sekä ennen kaikkea joustoa ja nopeaa reagointia mahdollisissa ongelmatilanteissa. TinkyBellin asiakkaana voit luottaa saavasi ammattimaista, henkilökohtaista ja joustavaa palvelua kaikissa liikematkustukseen liittyvissä asioissa.

Icon

Onnistuneita matkajärjestelyjä

jo yli 10 vuotta

Taustaa

TinkyBell Oy on vakiintunut, yksityisessä omistuksessa oleva suomalainen liikematkatoimisto. Yrityksen omistaa sen perustaja ja toimitusjohtaja Heli Häkkinen-Collander, joka on ennen yrittäjyyttään työskennellyt laaja-alaisesti erilaisissa matkailu- ja ilmailualan tehtävissä ja toiminut alalla yhteensä yli 20 vuoden ajan.

Vuonna 2009 toiminimellä perustettu yritys muutettiin osakeyhtiöksi vuonna 2015. Vajaassa kymmenessä vuodessa yrityksen liikevaihto on kymmenkertaistunut ja nykyään yritys palvelee yritysasiakkaita sekä Suomessa että ulkomailla ja sillä on toimipisteet sekä Kokkolassa että Seinäjoella. Tasaisen kasvun ovat mahdollistaneet pitkät asiakassuhteet, joista osa on peräisin yrityksen alkuvaiheilta saakka.

Matkajärjestelyjä toteuttamassa

HAEKKINEN COLLANDER/HELI MS
Toimisto Kok
Liikematka-asiantuntija, toimitusjohtaja

HAEKKINEN COLLANDER/HELI MS

qr code
HAUKKALA/HANNA MS
Toimisto Sjy
Liikematka-asiantuntija

HAUKKALA/HANNA MS

qr code