Tervetuloa TinkyBellille!

Moderni TinkyBell on moderni matkatoimisto, jossa yhdistyvät uusimmat teknologiat ja perinteinen matkatoimistopalvelu. TinkyBellin asiakkaana voit valita haluatko varata lentolippusi, majoituksesi tai vuokra-autosi itse vai haluatko, että me autamme Sinua toiveidesi mukaisen matkapaketin räätälöimisessä. TinkyBell sijaitsee Kokkolassa, mutta markkina-aluettamme on koko Suomi, Eurooppa – tai oikeastaan koko maailma. Sähköisesti toimitettavien matkapalveluiden myynnissä maantieteelliset etäisyydet menettävät merkityksensä.

Kustannusthokas, Erilainen, Uuden ajan matkatoimisto

TinkyBell edustaa täysin uudenlaista toimintamallia, joka yhdistää matkatoimistoalan parhaat käytännöt ja osaamisen mahdollisimman keveään kulurakenteeseen. Meillä ei ole rasitteena kalliita toimitiloja, vaan toimimme mobiilisti, joustavasti ja ilman toimistoaikojen rajoitteita. Tämä mahdollistaa sen, että pystymme tarjoamaan matkallesi erittäin kilpailukykyiset hinnat palvelun korkeasta laadusta tinkimättä. Asiakasyrityksemme säästävät aikaa, rahaa ja energiaa voidessaan jättää matkajärjestelyt osaaviin käsiimme. Yhteistyö kanssamme antaa asiakkaalle mahdollisuuden keskittyä ydinosaamiseensa koko matkajärjestelyprosessin ajan.

Asiakaslähtöinen, Joustava, Nopea

Palvelumme tärkein arvo on asiakaslähtöisyys. Tämä tarkoittaa sitä, että otamme huomioon asiakkaidemme yksilölliset tarpeet ja räätälöimme matkapalvelukokonaisuuden aina tapauskohtaisesti vastaamaan juuri Sinun tai yrityksesi tarpeita. Ketteränä ja pienenä yrityksenä pystymme tarjoamaan asiakkaillemme erittäin vahvaa sitoutumista sekä ennen kaikkea joustoa ja nopeaa reagointia mahdollisissa ongelmatilanteissa. TinkyBellin asiakkaana voit luottaa saavasi ammattimaista, henkilökohtaista ja joustavaa palvelua kaikissa matkustamiseen liittyvissä asioissa.

Luotettava TinkyBell on yksityinen, ketjuista riippumaton ja täysin suomalainen matkatoimisto. Käytössämme on kattava ja kansainvälinen verkosto lentoyhtiöitä, autovuokraamoita, hotelleja sekä muita palveluntarjoajia. Olemme myös Suomen Matkatoimistoalan Liiton jäsen.