Välkommen till TinkyBell!

Modern TinkyBell är en modern resebyrå som kombinerar ny teknik med traditionellt hantverk. Hos oss väljer du själv om du vill boka din flygbiljett, hotell eller hyrbil online eller om du vill att vi ska hjälpa dig att pussla ihop dina önskemål. Vi ligger i Karleby, men jobbar med kunder från hela landet och hela Europa. Fast egentligen har vi hela världen som vårt marknadsområde. Geografiska avstånd spelar ingen roll när det gäller resetjänster som levereras elektroniskt.

Kostnads effektiv, Annorlunda, Nya generationens resebyrå

TinkyBell representerar ett helt nytt tillvägagångssätt, som kombinerar resebranschens främsta kunskap och praxis med en så effektiv kostnadsstruktur som möjligt. Vi har inga dyra lokaler, inga onödiga mellanhänder och vi är inte begränsade av kontorstider – vi är mer flexibla och mobila. Detta gör att vi kan sy ihop paket till attraktiva och konkurrenskraftiga priser utan att kompromissa på kvalitet. Våra kundföretag sparar tid, pengar och energi när de lämnar researrangemangen i våra kunniga händer. Samarbetet ger kunden möjlighet att fokusera på sin kärnkompetens under hela researrangemangsprocessen.

Kundorienterad, Flexibel, Snabb

Det viktigaste för oss är att du som kund ska vara nöjd och få just den lösning som passar dig och dina behov bäst. Det innebär att vi tar hänsyn till kundens individuella behov och skräddarsyr varje enskilt fall noggrant för att resultatet ska bli så bra som möjligt. Som ett litet företag har vi möjlighet att vara flexibla och löser snabbt och smidigt eventuella problem. Dessutom har vi starkt engagemang för våra kunder och vårt arbete. Som kund hos TinkyBell kan du alltid räkna med att få professionell, personlig och flexibel service i allt reserelaterat.

Pålitlig TinkyBell är en privat och oberoende finsk resebyrå. Vi samarbetar med ett brett och globalt kontaktnät av pålitliga partners såsom flygbolag, hotell, biluthyrare och andra leverantörer. TinkyBell är även medlem i Resebyråbranschens förbund i Finland.