Siirry sivun pääsisältöön

Näin palvelemme

Icon

Yksilöllisesti rakennetut matkajärjestelyt

Räätälöimme matkajärjestelyt yksilöllisesti eri kokoisten yritysten ja matkaseurueiden tarpeisiin - lähelle ja kauas. Olipa kyseessä sitten liiketapaaminen, kokousmatka, messumatka tai jokin muu työmatka, takaamme, että matkajärjestelyjen pienimmistäkin yksityiskohdista on huolehdittu.

Icon

Ryhmävaraukset

Lentomatkan varaaminen isommalle seurueelle vaatii useimmiten ryhmävarauksen tekemistä. Hoidamme puolestasi lentoyhtiöiden ryhmävaraukset, jotka oikeuttavat ryhmille suunnattuihin erikoishintoihin ja ovat sitoutumis- ja maksusäännöiltään yksittäisiä lentolippuja joustavammat.

Icon

Viisumit

Hoidamme puolestasi matkustuslupiin ja viisumeihin liittyvät muodollisuudet. Selvitämme matkakohdettasi koskevat ajantasaiset passi- ja viisumivaatimukset sekä hankimme sinulle kohteesi vaatimat viisumit ja elektroniset matkustusluvat. Tarvittaessa teemme myös matkustusilmoituksen puolestasi.

Icon

Kun suunnitelmasi muuttuvat

Joskus suunnitelmat elävät ja sovitut tapaamiset peruuntuvat, venyvät tai loppuvat aiottua aikaisemmin. Jos haluat perua matkasi tai tarvitset lisäaikaa kohteessa tai vaihtoehtoisesti palata jo aikaisemmalla lennolla, autamme sinua mahdollisuuksien mukaan lentojen ja muiden varausten uudelleenjärjestelyssä. Joskus lentolippu on myös mahdollista siirtää toisen henkilön nimiin.

Icon

Kun asiat menevät pieleen

Voimme auttaa sinua lentovarauksesi kanssa, mikäli matkasi peruuntuu tai keskeytyy jonkin odottamattoman syyn vuoksi. Tällaisia syitä voivat olla esim. oma sairastumisesi ennen matkaa tai matkan aikana tai esim. lennon myöhästyminen, peruuntuminen tai ylibuukkaus. Lisäksi autamme sinua selvittämään, oletko oikeutettu saamaan korvausta ja teemme tarvittaessa korvaushakemuksen puolestasi.

Icon

Kokous matka-asiantuntijan kanssa

Kun kyseessä on monimutkaisempi, useamman osapuolen työpanosta vaativa matkakokonaisuus, jonka yksityiskohtien läpikäynti vaatii runsaasti aikaa, voit halutessasi varata videoneuvottelun matka-asiantuntijan kanssa. Näin saatte yrityksenä tehokkaan tilaisuuden keskustella matkaanne liittyvistä asioista. Tarvittaessa teemme myös henkilökohtaisia toimistokäyntejä Kokkola-Pietarsaaren alueen yrityksiin.